luni, 16 aprilie 2012


Salut! Esti interesat de acvaristica si pesti de acvariu? Ai ajuns in locul ideal!

Acest Blog... este dedicat in special incepatorilor in acvaristica, celor care si-au procurat de curand un  acvariu sau au de gand sa o faca cu gandul de a patrunde in lumea acestui hobby.

Fie ca este doar un hoby, fie ca a devenit pasiune, fie ca este doar un element de decor , in amenajarea unei incaperi, prezenta unui acvariu va avea intotdeauna un efect relaxant si ne va elibera de stresul unei zile agitate de munca.

   Un acvariu cu plante, decoruri si pesti cu temperamante diferite si coloratii uneori spectaculoase, aduce armonie caminului dumneavoastra si va fi intotdeauna remarcat si apreciat de musafiri.   Si partea frumoasa este, ca designul lui e facut dupa propriile dumneavoastra idei si mai ales, ca poate fi schimbat atunci cand v-ati plictisit de el, sau atunci cand va vin alte idei.


  Pentru a va bucura de toate acestea insa, este nevoie de un minim de cunostinte, despre conditiile pe care trebuie sa le asiguram acestor vietati si care uneori nu sant chiar simple.     Nu degeaba le spunem Exotice. Traiesc in ape calde, cu conditii de oxigenare, PH, duritate si hranire diferite de la o specie la alta.


  Esecul va produce dezamagire, durere mai ales in sufletul copiilor, bani pierduti si mai ales pierderea unei pasiuni, inca inainte de a se naste.


  Acest site incearca sa va ofere cat mai multe informatii, despre conditiile necesare fiecarei specii de pesti, plante si nevertebrate, referitoare la calitatea apei, iluminat, hranire, boli si de ce nu despre inmultirea acestora.


  Dar daca ati ajuns pana acolo, inseamna ca deja sunteti un pasionat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu